Vyhledávání:

rozšířené

Váš nákupní košík:
obsahuje 0 položek za 0 Kč

Provozovatel

Daniela Musilová
Svinaře 37
267 28 Svinaře

IČO: 71716521
DIČ: CZ7862210499

Tel.: +420775330558

E-mail
HOT-LINE

Zboží si též můžete vyzvednout osobně v síti výdejních míst www.ulozenka.cz nebo v berounské restauraci Black Dog www.blackdogs.cz

Obě tato místa slouží pouze pro výdej objednávek, nenachází se zde kamenná prodejna, ani zde neobdržíte podrobnější informace o dostupnosti zboží a pod.!!!




Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích.

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
-> Doporučte nás!

Ryba Pueblo s mango-avokádovou salsou

4 bílé ryby (pstruh, pražma, tresčí filety), 2-3 chilli pasilla, půl palice česneku, 2 Lž mexického oregána, šťáva ze 2 limet, sůl, čerstvě drcený pepř, pečící papír a alobal na zabalení ryb, svazek čerstrvého koriandru

Salsa: 1 zralé mango, 1 zralé avokádo, malá červená cibule, šťáva z 1 limety, 2 Lž olivového oleje, hrst posekané čerstvé máty, sůl a pepř podle chuti, Salsa Habanero Rojo (stolní chili omáčka)

1. Chilli papričky zlehka opečeme na suché pánvi - nepřipálit, zhořkly by! Zbavíme stopek a semínek a v hmoždíři rozdrtíme. Dáme do misky, ve které budeme marinovat ryby, přidáme na plátky pokrájený česnek, mexické oregáno, limetovou šťávu, sůl, pepř (popř. i trochu koriandrové natě) a vše promícháme. Marinádou obalíme ryby a necháme alespoň hodinu uležet. Každou rybu pak zabalíme do pečícího papíru a pak do alobalu, marinádu z misky rozdělíme do balíčků s rybami a dáme na pekáčku péct při 220°C cca 25 min. Můžeme i grilovat.

2. Salsa: Vypeckujeme avokádo a mango, pokrájíme na malé kostičky, přidáme jemně posekanou cibuli, posekanou mátu, limetovou šťávu, olej, sůl, pepř a pár kapek chili omáčky, promícháme a dáme do chladu uležet.

3. Upečené ryby rozbalíme a servírujeme posypané koriandrovou natí spolu s mango-avokádovou salsou, zakysanou smetanou, ledovým salátem a teplými pšeničnými tortillami (nejlépe domácími, viz. recept na titulní straně) Doporučuji rybí masíčko obrat a zabalit do tortill spolu se salsou, smetanou a salátem.

 

Související položky:

  Chile Pasilla sušené www.viva-la-vida.cz/scripts/podrobnosti.php    

Mexické oregáno www.viva-la-vida.cz/scripts/podrobnosti.php

Salsa Habanero Rojo www.viva-la-vida.cz/scripts/podrobnosti.php

Zákazník



Registrace

Cenová bomba

Zde již brzy najdete to nejvýhodnější zboží z naší nabídky.

© 2017 Daniela Musilová Všechna práva vyhrazena. Internetový obchod EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o.