Vyhledávání:

rozšířené

Váš nákupní košík:
obsahuje 0 položek za 0 Kč

Provozovatel

Daniela Musilová
Svinaře 37
267 28 Svinaře

IČO: 71716521
DIČ: CZ7862210499

Tel.: +420775330558

E-mail
HOT-LINE

Zboží si též můžete vyzvednout osobně v síti výdejních míst www.ulozenka.cz nebo v berounské restauraci Black Dog www.blackdogs.cz

Obě tato místa slouží pouze pro výdej objednávek, nenachází se zde kamenná prodejna, ani zde neobdržíte podrobnější informace o dostupnosti zboží a pod.!!!




Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích.

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
-> Doporučte nás!

Nachos s černými fazolemi

4 porce
Suroviny :
230g černých fazolí, sušených nebo z konzervy
200g nastrouhaného sýra, např.čedaru, pecorina či podobných
¼ lžičky římského kmínu
4 lžíce zakysané smetany
Nadrobno nakrájené nakládané papričky jalapeno
1 lžíce nakrájeného koriandu
Hrst nakrájeného ledového salátu
Tortillové chipsy

Postup:
1. Sušené fazole namočíme na noc do vody. Vodu slijeme, fazole přelijeme čerstvou studenou vodou a přivedeme k varu. Po 10 minutách zmírníme oheň a fazole zvolna vaříme 1 ½ hodiny doměkka. Nadbytečnou vodu slijeme.
2. Uvařené fazole nebo fazole z konzervy naklademe do zapékací mísy a posypeme nastrouhaným sýrem a celým nebo mletým římským kmínem.
3. Pečeme v troubě předehřáté na 190 C 10-15 minut, až se sýr roztaví a zezlátne.
4. Fazole vyjmeme z trouby a pokapeme zakysanou smetanou. Podle chuti přidáme papričky jalapeno a povrch posypeme koriandrem a salátem.
5. Okolo fazolí rozložíme tortillové chipsy, kterými se fazole nabírají. Ihned podáváme.

TIP: Do fazolí můžeme přidat osmaženou klobásu chorizo či slaninu.

Dobrou chuť Vám přeje Viva la Vida

Zákazník



Registrace

Cenová bomba

Zde již brzy najdete to nejvýhodnější zboží z naší nabídky.

© 2017 Daniela Musilová Všechna práva vyhrazena. Internetový obchod EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o.