Vyhledávání:

rozšířené

Váš nákupní košík:
obsahuje 0 položek za 0 Kč

Provozovatel

Daniela Musilová
Svinaře 37
267 28 Svinaře

IČO: 71716521
DIČ: CZ7862210499

Tel.: +420775330558

E-mail
HOT-LINE

Zboží si též můžete vyzvednout osobně v síti výdejních míst www.ulozenka.cz nebo v berounské restauraci Black Dog www.blackdogs.cz

Obě tato místa slouží pouze pro výdej objednávek, nenachází se zde kamenná prodejna, ani zde neobdržíte podrobnější informace o dostupnosti zboží a pod.!!!




Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích.

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
-> Doporučte nás!

Pozole

Suroviny:
1 kg vepřového kolene nebo ramínka
2 cibule
3 stroužky česnku
800g plechovka bílé kukuřice na pozole
2 papričky jalapeňo, čerstvé či nakládané
2 lž mletého chili
4 lž oregána, nejlépe mexického oregána
sůl, pepř
2 lž oleje
K podávání: svazek čerstvého koriandru, posekaný
limeta krájena na osminky, bílá cibule a ředkvičky krájené na tenké plátky
omáčka z chilli ancho, domácí kukuřičné tortilly (recept na tortilly najdete u zboží: Masa Harina)

Postup:

1. vepřové dejte vařit do osolené vody asi na 1 hod., občas stáhněte z povrchu tuk

2. oloupejte cibuli a česnek a posekejte najemno

3. jednu chilli Ancho máčejte ve vroucí vodě asi 15 min, až změkne, zbavte stopky a semen,

dejte do mixéru spolu s trochou kuřecího vývaru (nebo vepřového) a trochou vody z máčení, malou cibulí

a stroužkem česneku a zpracujte dohladka. Dochuťte solí a pepřem a nechejte vychladnout.

4. Po hodině vyjměte maso z vývaru, nakrájejte na kostky.

5. V hrci rozpalte olej, přidejte česnek a cibuli, nechte zesklovatět, přidejte koření a minutu smažte, přidejte maso, jalapeňo papričky a kukuřici. Zalejte vývarem, aby bylo vše ponořeno. Část vepřového vývaru můžete nahradit slepičím bujónem. Vařte ještě asi hodinu, až bude maso i kukuřice krásně měkké.

Množství tekutiny záleží na Vaší chuti, zda chcete spíše hustou polévku nebo jakýsi gulášek.

6. Podávejte s teplými tortilami a doprostřed stolu dejte limetky, cibuli, ředkvičky, koriandr a chili omáčku,

ať si každý může do své misky nandat dle chuti.

Tak dobrou chuť přeje Viva la Vida

http://www.viva-la-vida.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=58

Zákazník



Registrace

Cenová bomba

Zde již brzy najdete to nejvýhodnější zboží z naší nabídky.

© 2017 Daniela Musilová Všechna práva vyhrazena. Internetový obchod EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o.