Vyhledávání:

rozšířené

Váš nákupní košík:
obsahuje 0 položek za 0 Kč

Provozovatel

Daniela Musilová
Svinaře 37
267 28 Svinaře

IČO: 71716521
DIČ: CZ7862210499

Tel.: +420775330558

E-mail
HOT-LINE

Zboží si též můžete vyzvednout osobně v síti výdejních míst www.ulozenka.cz nebo v berounské restauraci Black Dog www.blackdogs.cz

Obě tato místa slouží pouze pro výdej objednávek, nenachází se zde kamenná prodejna, ani zde neobdržíte podrobnější informace o dostupnosti zboží a pod.!!!




Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích.

Zadáním registrovaného e-mailu novinky odhlásíte.

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých?
-> Doporučte nás!

Třešňová bublanina s mandlovým extraktem

Bublanina je letní klasika a myslím si, že každý má ten svůj rodinný recept, na který nedá dopustit.
A pokud ne, vyzkoušejte tento, ať už s mandlovým extraktem či bez, určitě Vám bude chutnat!

Suroviny:
1 šálek krupicového cukru
1 šálek hladké mouky
1 šálek polohrubé mouky
1 šálek mléka
3 vejce
2 lžičky vanilkového extraktu
2 lžičky mandlového extraktu
1 sáček kypřícího prášku (lépe bez fosfátů)
vypeckované třešně - těch hodně!!!

- žloutky utřeme s cukrem do světlé pěny, přidáme mandlový a vanilkový extrakt
- obě mouky smícháme spolu s kypřícím práškem a spolu s mlékem přidáme k utřeným žloutkům
- umícháme hladké těsto a opatrně vmícháme z bílků ušlehaný tuhý sníh
- těsto vlijeme do máslem vymazaného a hrubou moukou vysypaného pekáče, přidáme třešně a můžeme posypat plátky mandlí nebo žmolenkou (50 g másla, 50 g cukru a 50 g hrubé mouky) - já bublaninu posypala žmolenkou se sekanými mandlemi
- pečte v troubě předehřáté na cca 170 až 180°C do růžova asi 25 minut

Zákazník



Registrace

Cenová bomba

Zde již brzy najdete to nejvýhodnější zboží z naší nabídky.

© 2017 Daniela Musilová Všechna práva vyhrazena. Internetový obchod EasyShop® 3.9 © IT STUDIO s.r.o.